Turistă rănită, după ce a alunecat pe zăpadă în Munţii Vâlcan

O turistă a fost rănită, sâmbătă, după ce a alunecat pe zăpadă, în timp ce se afla la schi, în Munţii Vâlcan, în judeţul Hunedoara. Primele informaţii arată că femeia ar fi suferit un traumatism grav la coloana vertebrală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

212 afișări
Imaginea articolului Turistă rănită, după ce a alunecat pe zăpadă în Munţii Vâlcan

Turistă rănită, după ce a alunecat pe zăpadă în Munţii Vâlcan

Accidentul a avut loc sâmbătă, în zona de nord a Vârfului Oslea, din Masivul Vâlcan.

Primele informaţii arată că victima ar fi suferit un traumatism grav la coloana vertebrală.

Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Salvatorilor Montani din România, Sabin Cornoiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că tânăra aflată la schi a fost rănită după ce ar fi alunecat pe zăpadă.

"Se intervine. Sunt şapte salvamontişti acolo. Sperăm să nu se confirme afecţiunea medicală observată la prima vedere", a declarat Sabin Cornoiu.

După ce echipa Salvamont îi va aplica măsurile de prim ajutor, femeia va fi preluată de medicii de la Ambulanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici