Turişti străini, amendaţi pentru că s-au plimbat pe munte cu ATV-ul

  • Şapte străini au fost amendaţi de jandarmii montani din Caraş-Severin deoarece s-au plimbat cu ATV-ul pe trasee montane.
  • Muntele Mic nu este paradisul off-road-ului, au spus jandarmii.
1470 afișări
Imaginea articolului Turişti străini, amendaţi pentru că s-au plimbat pe munte cu ATV-ul

Incidentul s-a produs sâmbătă pe Muntele Mic. Cei şapte turişti străini au fost amendaţi cu 14.000 de lei

Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, în urma desfăşurării activităţilor de patrulare pe traseele montane, au surprins în fondul forestier şapte persoane, cetăţeni străini, care nu au respectat legislaţia şi au intrat cu atv-urile fără aprobarea administratorului fondului forestier. Celor şapte iubitori de off-road, jandarmii montani le-au prezentat legislaţia privind folosirea autovehiculelor de teren în arealele naturale, totodată fiindu-le aplicate şapte sancţiuni contravenţionale în valoare de 14.000 lei”.

Jandarmii montani vor continua să patruleze pe traseele montane.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici