Turiştii se întorc de la mare: Coloane de maşini din Constanţa spre autostradă

Circulaţia pe DN22C se desfăşoară cu dificultate, duminică seară, după ce turiştii au început să plece de pe litoral, coloane de maşini înregistrându-se din zona localităţilor Poarta Albă, Castelu către Cernavodă, fără a fi blocaje rutiere.

810 afișări
Imaginea articolului Turiştii se întorc de la mare: Coloane de maşini din Constanţa spre autostradă

Turiştii se întorc de la mare: Coloane de maşini din Constanţa spre autostradă (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, pe DN 22C autoturismele circulă bară la bară pe sensul către Bucureşti, iar viteza de deplasare este de aproximativ 20 de kilometri pe oră.

De asemenea, traficul este îngreunat şi în municipiul Cernavodă, până la intrarea pe autostradă, acolo unde se merge tot în coloană.

Mai multe echipaje ale SPR Constanţa se află atât pe DN 22C, cât şi în oraşul Cernavodă pentru a încerca fluidizarea traficului.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto care pleacă de pe litoral să aleagă ruta alternativă Constanţa - Hârşova, unde în prezent circulaţia se desfăşoară normal.

De asemenea, valori ridicate se înregistrează şi pe DN 39, de la Eforie către Constanţa, dar circulaţia se desfăşoară, în prezent, în condiţii bune pe acest segment.

Oamenii legii se aşteaptă ca traficul să se desfăşoare cu dificultate pe drumul către autostradă timp de mai multe ore de acum încolo până când miile de turişti care şi-au petrecut acest sfârşit de săptămînă pe malul mării vor pleca spre casele lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici