Turiştii vor umple unităţile de cazare din Bucovina, de Paşte

Corneliu Popovici, consilier al ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că promovarea programului "Paştele în Bucovina" are succes, menţionând că gradul de ocupare a unităţilor de cazare din Bucovina va fi de 90 la sută.

173 afișări
Imaginea articolului Turiştii vor umple unităţile de cazare din Bucovina, de Paşte

Turiştii vor umple unităţile de cazare din Bucovina, de Paşte (Imagine: Radu Aneculaesei/Mediafax Foto)

Popovici a spus că promovarea programului "Paştele în Bucovina" făcută în 2009 de Ministerul Turismului şi de CJ Suceava are efect şi în acest an, arătând că, deşi a fost făcută mai puţină publicitate, unităţile de cazare din Bucovina vor fi pline de Paşte.

El a spus că sâmbătă gradul de ocupare a unităţilor clasificate din Bazinul Dornelor era de 45-50 la sută, iar din 30 aprilie se va ajunge la un grad de ocupare de 80-90 la sută.

Totodată, în zonele Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului şi Suceviţa, în zona mănăstirilor din judeţul Suceava, gradul de ocupare era, sâmbătă, de aproape 70 la sută, iar în cursul săptămânii viitoare acesta va ajunge la 90 la sută.

Popovici a subliniat că gradul de ocupare este pentru cazare de 4-6 nopţi.

"Publicitatea şi acţiunile din 2009 ale Ministerului Turismului şi CJ Suceava fac ca Bucovina să devină brand al turismului naţional", a spus Popovici.

Programul Paştele în Bucovina a debutat, joi, cu Festivalul de cântece religioase de la Fundu Moldovei şi a continuat în aceeaşi zi, în municipiul Suceava, cu deschiderea Târgului de Paşte şi expoziţiei gastronomice "Gustă din Bucovina" acţiuni la care a participat şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, iar sâmbătă, la Ciocăneşti s-a desfăşurat Festivalul ouălor încondeiate.

În cursul zilei de duminică, la Casa Culturii din Suceava se va desfăşura un concert de Florii cu ansamblul de copii Balada, un concert pop-opera cu grupul de tenori Distinto, şi un spectacol susţinut de Mariana Anghel şi Dorel Vişan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici