Turistul care a căzut cu bicicleta într-o prăpastie, în zona Vârfului Omu, a fost găsit de salvamontişti

Salvamontiştii din Buşteni intervin, sâmbătă, pentru recuperarea unui turist care a căzut cu bicicleta într-o prăpastie de aproximativ 30 de metri în zona Vârfului Omu, apelul la 112 venind de la unul dintre colegii de drumeţie ai victimei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1392 afișări
Imaginea articolului Turistul care a căzut cu bicicleta într-o prăpastie, în zona Vârfului Omu, a fost găsit de salvamontişti

Salvamontiştii caută un turist care a căzut cu bicicleta într-o prăpastie, în zona Vârfului Omu

În momentul în care a fost găsit, turistul era conştient, dar lovit la cap şi în zona lombară. Acesta va fi coborât, la baza muntelui, de salvamontişti şi va fi predat cadrelor medicale.

Se pare că bărbatul a urcat cu bicicleta pe munte împreună cu mai multe persoane când, în zona Vârfului Omu, s-a dezechilibrat şi a căzut.

Salvamontiştii caută un turist care a căzut 30 de metri în prăpastie în zona Vârfului Omu

Şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat că salvamontiştii au fost alertaţi, după ce un biciclist a căzut 30 de metri într-o prăpastie, pe munte, în zona Vârfului Omu, pe Cerdacul Văii Cerbului.

"Am plecat deja în acţiune, nu ştim starea lui. A coborât la el unul dintre colegi, însă nu e semnal. Vedem când ajungem în zonă care e starea", a declarat Haiduc.

Se pare că bărbatul a urcat cu bicicleta pe munte împreună cu mai multe persoane când, în zona Vârfului Omu, s-a dezechilibrat şi a căzut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici