Turistul dispărut de luni în Masivul Bucegi a fost găsit mort

Salvamontiştii din staţiunea Buşteni au găsit, vineri, trupul neînsufleţit al turistului bucureştean plecat luni pe munte şi a cărui dispariţie a fost semnalată marţi, primele cercetări indicând că bărbatul a căzut într-o zonă îngustă dintre doi versanţi.

245 afișări
Imaginea articolului Turistul dispărut de luni în Masivul Bucegi a fost găsit mort

Turistul dispărut de luni în Masivul Bucegi a fost găsit mort (Imagine: Alin Ivan/ Mediafax Foto)

Salvamontiştii din Buşteni au găsit, vineri, cadavrul turistului dispărut luni şi a cărui dispariţie a fost semnalată de către prietenii acestuia în cursul zilei de marţi, a declarat şeful Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc.

Potrivit acestuia, trupul neînsufleţit al bărbatului în vârstă de 36 de ani a fost găsit de către salvatorii montani din Buşteni pe raza judeţului Braşov, într-un horn, respectiv într-o zonă foarte îngustă dintre doi versanţi. Cadavrul are leziuni care indică faptul că bărbatul a căzut şi s-a lovit.

Salvatorii montani au fost anunţaţi, marţi, despre dispariţia unui bărbat de 36 de ani, din Bucureşti, care luni dimineaţă a plecat în Masivul Bucegi, de la cabana Omu către cabana Mălăieşti şi de atunci nimeni nu l-a mai putut contacta. Dispariţia bărbatului a fost anunţată marţi de către prietenii cu care acesta a mers la munte.

În urma sesizării, salvamontiştii l-au căutat la Cabana Mălăieşti, la cabana Izvoarelor şi la cabana Diham, însă în niciuna din cele trei unităţi nu a fost văzut vreun bărbat cu semnalmentele celui dispărut. Căutările, începute în Masivul Bucegi pe raza judeţului Prahova, au continuat şi în zilele următoare, fiind extinse în judeţul Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici