Turneu de poker online cu premii de un milion de dolari

888poker organizează un nou Festival Online cu premii de 1 milion de dolari

585 afișări
Imaginea articolului Turneu de poker online cu premii de un milion de dolari

Turneu de poker online cu premii de un milion de dolari

Iubitorii pokerului din ţara noastră se pot bucura de unul dintre cele mai aşteptate evenimente online ale anului. 888poker organizează un nou Festival Online la care utilizatorii pot lupta pentru premiile de 1 milion de dolari puse în joc. Festivalul a început deja şi se va încheia pe 13 aprilie.

În fiecare zi din această perioadă, pe platforma online 888poker sunt disponibile o mulţime de turnee zilnice din cadrul acestui eveniment, care vin să completeze vasta ofertă pe care operatorul o are deja.

888poker sărbătoreşte primăvara la nivel înalt, cu un Festival Online prin care le oferă oportunitatea utilizatorilor să se distreze cu jocuri de poker de cea mai bună calitate, în timp ce luptă pentru premiile impresionante puse în joc. Festivalul Online a început pe 19 martie cu un turneu Mystery Bounty ce a avut premii garantate de 100.000 de dolari, la un buy-in de 109 de dolari. Până pe 13 aprilie, utilizatorii pot intra aşadar în cursa pentru premiile considerabile puse în joc.

Clienţii 888poker pot lua parte la numeroase turnee organizate zi de zi, dar în evidenţă ies unele care au premii cu adevărat impresionante. Spre exemplu, turneul Texas PKO se va desfăşura începând cu 26 martie şi va avea premii garantate în valoare de 150 de mii de dolari. De asemenea, turneul Sunday Big Shot, programat pe 2 aprilie, are premii garantate de 100 de mii de dolari, cu un buy-in de 109 dolari.

Cireaşa pe tort este Main Event-ul seriei programat începând cu 9 aprilie, cu premii garantate de 200 de mii de dolari, la un buy-in de 215 de dolari.

Turneele Mystery Bounty sunt, şi ele, disponibile

Foarte îndrăgite printre utilizatorii 888poker, turneele care conţin Mystery Bounty sunt şi ele disponibile la acest festival online. Prin intermediul lor, nivelul de adrenalină creşte şi mai mult. Asta deoarece în momentul în care un jucător elimină un adversar el extrage un plic în care se află un premiu surpriză pregătit de organizatori. În acest mod, distracţia devine şi mai mare.

Pentru cei care apreciază acest concept, 888poker a pregătit numeroase turnee cu Mystery Bounty în cadrul acestui festival, cu buy-in ce pleacă de la doar 22 de dolari. Pentru cei cu buget mai mic, 888poker a pregătit şi turnee cu buy-in de 11 dolari, în aşa fel încât distracţia să fie disponibilă oricui. Cele mai importante evenimente din cadrul acestui festival online vor fi transmise live şi pe platformele sociale ale 888poker şi vor reprezenta o modalitate bună de a urmări pe viu jucători de top care lupta pentru premiile impresionante puse în joc.

Participarea la turnee

Festivalul Online organizat de 888poker este disponibil şi pentru utilizatorii din România. Pentru a lua parte la evenimentele din cadrul festivalului, tot ce trebuie să faci este să ai un cont pe platforma 888poker, să te loghezi şi să optezi pentru participarea la turneului dorit.

În lobby-ul cu turnee vei vedea lista cu toate turneele disponibile din seria "The Festival Online", data la care vor avea loc, buy-in-ul, numărul de jucători înscrişi deja şi fondul de premiere. De asemenea, tot aici vei găsi şi sateliţii de calificare pentru evenimentele din cadrul festivalului online. Poţi participa la turneele şi jocurile de poker atât de pe mobil prin aplicaţia dedicată, dar şi de pe sistemele desktop sau laptop.

888poker organizează şi în 2023 turnee live excelente

Din dorinţa de a le oferi o experienţă de neegalat utilizatorilor, 888poker pune accent şi pe organizarea unor festivaluri de turnee live. An de an au loc evenimente de top în mari oraşe din Europa, cum ar fi Barcelona, Madrid sau Londra. Nici pasionaţii de poker online Romania nu duc lipsa de evenimente, căci Bucureştiul nu este ignorat de operatorul amintit. Capitala României a devenit un nume de referinţă în calendarul 888poker LIVE. Tocmai din acest motiv, şi în acest an fanii pokerului se vor putea distra la un eveniment de top, ce este programat între 8 şi 14 august.

Oameni din toate colţurile lumii se vor aduna în capitala României pentru a juca poker într-un mediu sigur şi profesionist şi vor lupta pentru premiile puse în joc de 888poker. Vor fi şi sateliţi online de calificare, iar utilizatorii vor putea câştiga pachete la turnee live prin finalizarea unei serii de provocări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici