Video Ucigaş român evadat dintr-un spital de psihiatrie din Italia, prins în Hunedoara - VIDEO

Un român în vârstă de 29 de ani care, la începutul lunii a evadat dintr-un spital de psihiatrie din Italia după ce şi-a ucis soţia în faţa copiilor, a fost prins, luni, în localitatea hunedoreană Călan.

599 afișări

Poliţiştii hunedoreni din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat, luni, la Călan, un bărbat de 29 de ani, căutat de autorităţile italiene, de la începutul lunii august, după ce evadase dintr-un spital de psihiatrie din Italia, potrivit Poliţiei Române.

Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul, pe nume Lucian Vâlcelian, a fost reţinut în februarie, în Italia, după ce şi-a omorât soţia cu o bâtă, în faţa copiilor.

În urma expertizei medicale, s-a constatat că acesta nu are discernământ din cauza unor probleme psihice grave şi a fost internat într-un spital din Mantova, în apropiere de Verona.

Acesta a evadat însă din spital şi, în lipsa unui mandat de arestare emis pe numele său, a putut să călătorească liber.

Drept urmare, pentru a putea să-l reţină, poliţiştii români au solicitat autorităţilor italiene să emită pe numele lui Vâlcelian un mandat european de arestare, acesta urmând să fie prezentat Curţii de Apel Alba, pentru confirmarea măsurii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici