Ucigaşul din Braşov a fost sugrumat de colegul de celulă "din joacă" - VIDEO

Mihai Cătălin Szasz, colegul de celulă al taximetristului acuzat de uciderea a două tinere din Braşov, a declarat, marţi, jurnaliştilor, că l-a sugrumat pe George Ionuţ Nicolae "din joacă", dar şi pentru că îi era frică de acesta.

200 afișări
Imaginea articolului Ucigaşul din Braşov a fost sugrumat de colegul de celulă "din joacă" - VIDEO

Colegul de celulă al taximetristului le-a spus jurnaliştilor că l-a sugrumat pe acesta "din joacă"

Mihai Cătălin Szasz (22 de ani) a fost adus, marţi după-amiază, la Parchetul Tribunalului Braşov, unde a fost audiat pentru fapta pe care a comis-o, pe numele său emiţându-se o ordonanţă de reţinere de 24 de ore. El a declarat presei că l-a ucis pe colegul său cu care împărţea celula nr. 54 de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Codlea, în primul rând "din joacă", dar şi pentru că îi era frică de el, deoarece îl ameninţase cu moartea.

"Dintr-o joacă l-am prins de gât. L-am apăsat puţin mai tare, iar în acel moment mi-a spus că mă omoară. Mi-a fost frică şi din spaima aceea l-am omorât. Cu câteva zile înainte îmi povestise cum şi-a omorât victimele şi, pur şi simplu, mi-a fost frică. Totul a fost din greşeală, din joacă", şi-a justificat gestul Szasz.

Acesta a povestit că Nicolae l-a ameninţat că, dacă va scăpa din puşcărie îl va omorî, însă i- a spus asta pe un ton pe care nu-l mai auzise până atunci, deşi împărţeau celula de trei luni şi se înţelegeau foarte bine. De asemenea, el a negat ipoteza că l-ar fi ucis pe colegul de celulă la comanda cuiva.

Szasz a spus că Nicolae spera ca la 50 de ani să iasă din închisoare şi îşi făcea deja planuri cum să le facă rău şi familiilor victimelor sale.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, George Ionuţ Nicolae a fost strangulat de colegul său de celulă, Szasz Mihai Cătălin, după ce Nicolae i-a povestit în amănunt cum le-a ucis, în 2007, pe tinerele Vasilica Mihai (22 de ani) şi Mădălina Ortansa Motrună (18 ani), fiica prim-adjunctului şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, maior Gabriel Motrună.

Video Stirileprotv.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici