Ucrainean prins cu aproape 400.000 de dolari într-un rucsac la PTF Siret

Un cetăţean ucrainean de 50 de ani a fost depistat de poliţiştii de frontieră de la Siret cu aproape 400.000 de dolari în rucsac.

595 afișări
Imaginea articolului Ucrainean prins cu aproape 400.000 de dolari într-un rucsac la PTF Siret

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

După ce marţi poliţiştii de frontieră au depistat, la aproximativ 50 de metri de punctul de trecere, o femeie care mergea pe jos şi în bagajele căreia au găsit 100.000 de dolari, la sediul PTF Siret s-a prezentat un cetăţean ucrainean care a susţinut că cei 100.000 de dolari îi aparţin.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, avea asupra lui un rucsac în care a declarat că mai are 400.000 de dolari şi că toată suma, împreună cu cea a femeii, îi aparţine.

În urma unor verificări a documentelor prezentate de bărbat pentru banii pe care-i deţinea şi a constatării faptului că există neconcordanţe între declaraţiile femeii şi ale bărbatului, poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru fals în declaraţii.

În urma inventarierii valutei din rucsacul bărbatului, s-a constatat că este vorba de 390.000 de dolari, valută care a fost confiscată.

Poliţiştii de frontieră fac verificări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici