Udrea a primit de la şeful CJ Covasna o carte de bucate în limba maghiară

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a primit în dar, vineri, de la preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor, o carte de bucate în limba maghiară şi o sticlă cu afinată.

40 afișări
Imaginea articolului Udrea a primit de la şeful CJ Covasna o carte de bucate în limba maghiară

Udrea a primit de la şeful CJ Covasna o carte de bucate în limba maghiară

Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor, a declarat, la sfârşitul ceremoniei de învestire a celor doi subprefecţi ai judeţului Covasna, că ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, "a avut grijă" de proiectele autorităţilor covăsnene şi, astfel, în 2009 au putut fi începute mai multe lucrări importante în judeţ, unele fiind chiar finalizate.

Tamas Sandor i-a dat şi un cadou ministrului Udrea, respectiv o carte de bucate în limba maghiară, cu 2.200 de reţete din Ardeal, precum şi o sticlă cu afinată.

Elena Udrea i-a spus zâmbind lui Tamas că acum consilierul său, Olosz Szabolcs, va trebui să şi gătească, referindu-se la faptul că acesta este din Covasna şi de etnie maghiară.

Anul trecut în februarie, Elena Udrea anunţa că vrea să îşi angajeze un consilier personal din zona Covasna-Harghita, iar ulterior l-a şi angajat pe Olosz Szabolcs din Sfântu Gheorghe, sperând astfel că prin acesta relaţia Ministerului Turismului cu zona "va fi mai bună şi mai concretă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici