Udrea: Am reuşit să antamez cumpărarea a 80 de hectare de teren arabil

Deputatul PDL Elena Udrea anunţă că a reuşit să antameze cumpărarea a 80 de hectare de teren arabil.

1361 afișări
Imaginea articolului Udrea: Am reuşit să antamez cumpărarea a 80 de hectare de teren arabil

Elena Udrea (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

"Se pare că şi 2014 va fi un an bun pentru agricultură - ninsoarea a venit înaintea îngheţului, culturile fiind astfel mai bine protejate. Ceea ce nu poate decât să mă bucure, având în vedere că am reuşit deja să antamez cumpărarea a 80 de hectare de teren arabil", scrie Udrea pe Facebook.

Recent, fiica cea mare a şefului statului, Ioana Băsescu, a achiziţionat 291 de hectare de teren arabil în judeţul Călăraşi. Preşedintele Băsescu a precizat că el a dorit achiziţia acestui teren şi că şi-ar dori ca "în familie" să mai cumpere teren arabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici