UE lucrează la noi sancţiuni împotriva a circa 100 de ruşi

Guvernele din Uniunea Europeană pregătesc o nouă rundă de interdicţii de călătorie şi îngheţare de active pentru aproximativ 100 de ruşi din cauza invaziei Moscovei în Ucraina, anunţă Sky News.

554 afișări
Imaginea articolului UE lucrează la noi sancţiuni împotriva a circa 100 de ruşi

UE lucrează la noi sancţiuni împotriva a circa 100 de ruşi

O decizie privind noile sancţiuni ar putea fi luată în cursul zilei de miercuri, a declarat cel mai înalt diplomat al UE.

"Statele membre lucrează la un pachet de sancţiuni, în jur de 100 de persoane responsabile la diferite niveluri de guvernare", a declarat Josep Borrell, în faţa Parlamentului European de la Strasbourg.

El a spus că speră să se ajungă la un acord "până la sfârşitul sesiunii de astăzi", fără a da mai multe detalii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ue,
sancţiuni,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici