Uite care este cel mai scump produs comercializat de Black Friday şi care este cel mai scump cumpărat

  • Cel mai scump produs cumpărat de Black Friday este o maşină de 31.700 euro
  • Produsul cel mai scump comercializat este un velier de 238.000 euro
  • Cea mai mare reducere a fost de 60.000 euro pentru un penthouse
5811 afișări
Imaginea articolului Uite care este cel mai scump produs comercializat de Black Friday şi care este cel mai scump cumpărat

Uite care este cel mai scump produs comercializat de Black Friday şi care este cel mai scump cumpărat

Dacă adori cumpărăturile, înseamnă că ieri a fost ziua ta preferată din an. Tu dădeai click, click şi încă o dată click, dar uite cum arăta la capătul celalalt al... click-ului!

Îţi spun şi care este cel mai scump produs vândut de Emag ieri: o maşină Ford.
 
FLORIN FILOTE, vicepreşedinte Emag: „Până acum, cea mai mare comandă pentru o maşină a însemnat 31.700 de euro.”4.56 1.39 „Avem şi apartamente, la fel, o premieră pentru anul acesta, cu cea mai mare reducere undeva la 60 de mii de euro pentru un penthouse de 5 camere.”
 
„ Spre deosebire de anul trecut, anul acesta clienţii comandă în medie cam două produse pe comandă, dintre care un produs mai scump, iar celălalt produs e un pic mai ieftin pentru că sunt din categorii precum produse pentru casă, fashion şi chiar băuturi alcoolice.”
 
Ţi-am zis care a fost cel mai scump produs cumpărat de Black Friday, dar acum hai să-ţi spun şi care este cel mai scump produs pus la vânzare. Nimeni nu s-a încumetat însă să-l cumpere. Este vorba despre un velier cu motor Volvo Penta şi o lungime de 12.75 de metri. 238 de mii de euro costă velierul, redus de la aproape 284 de mii de euro.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici