Ultima metodă de furat din maşini! Cum să nu cazi victimă

Hoţii din Bucureşti şi nu numai, au început să folosească o nouă metodă prin care fură din autoturisme. Schema este destul de simplă şi nu foarte riscantă pentru hoţi, drept pentru care începe să ia amploare. Se înmulţesc victimele, aşa că un avertisment este mai mult decât necesar, informează www.incont.ro.

68 afișări
Imaginea articolului Ultima metodă de furat din maşini! Cum să nu cazi victimă

Ultima metodă de furat din maşini! Cum să nu cazi victimă (Imagine: www.incont.ro)

Un şofer îşi povesteşte în cele ce urmează experienţa prin care a trecut, în speranţa că va atrage atenţia celorlalţi posesori de autoturisme, pentru a fi mai atenţi:

"În data de 10.02.2011, am avut ceva de rezolvat în zona P-ţa Coşbuc- Bdul Libertăţii (Bucureşti). Am parcat maşina, am rezolvat ce aveam de rezolvat în 15 minute şi m-am întors la maşină.

Nu am reuşit să deschid maşina nici din telecomanda de la cheie, nici din telecomanda de la alarmă. Lângă mine un domn se chinuia să-şi închidă maşina cu telecomanda şi nu reuşea. Deci eu nu reuşeam să o deschid pe a mea el nu putea să o închidă pe a lui."

Citeşte mai multe despre ultima metodă de furat din maşini pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici