Noi DATE din ancheta de la Caracal: Cel puţin o victimă a fost aruncată în râul Olt - surse/ UPDATE: Scafandrii s-au retras de la lacul apropiat. Un inel al Alexandrei a fost găsit într-un butoi

Cel puţin una dintre victimele criminalului Gheorghe Dincă a fost aruncată în râul Olt, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX, anchetatorii identificând rămăşiţe umane arse lângă apă. Surse apropiate anchetei spun că ar fi vorba despre trupul Luizei, fata dispărută în aprilie.

24720 afișări
Imaginea articolului Noi DATE din ancheta de la Caracal: Cel puţin o victimă a fost aruncată în râul Olt - surse/ UPDATE: Scafandrii s-au retras de la lacul apropiat. Un inel al Alexandrei a fost găsit într-un butoi

Date din ancheta de la Caracal: Cel puţin o victimă a fost aruncată în râul Olt- surse

Sursele citate au declarat, pentru MEDIAFAX, că rămăşiţele umane arse au fost găsite în apropierea apei, motiv pentru care se crede că cel puţin o victimă a fost aruncată în apa râului

Surse apropiate anchetei spun că ar fi vorba despre trupul Luizei, fata dispărută în luna aprilie, iar criminalul Gheorghe Dincă refuză să spună ce a făcut cu trupul Alexandrei.

Criminalul şi-a recunoscut duminică faptele şi a spus că a ars cele două cadavre, au spus aceleaşi surse.

UPDATE ora 21.10 Caracal: Scafandrii care căutau probe în lac s-au retras. Un inel al Alexandrei a fost găsit în butoi

Scafandrii chemaţi să caute probe în lacul din apropierea casei lui Gheorghe Dincă s-au retras fără să găsească noi indicii. Într-un butoi a fost găsit un inel ars care pare să aparţină Alexandrei, tânăra de 15 ani dispărută de miercuri.

Căutările în lac au fost sistate după lăsarea întunericului.

Surse locale au declarat pentru MEDIAFAX că scafandrii nu au reuşit să găsească noi indicii.

Alte surse spun că nu a fost găsit trupul Alexandrei Măceşanu, însă Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât-o după ce a sunat la 112.

Într-un butoi a fost găsit un inel care pare să aparţină Alexandrei, inel care era ars. De asemenea, au fost prelevate probe ADN de la părinţii adolescentei, pentru a se confrunta cu cele din cenuşa găsită.


Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut Alexandra Măceşanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea.

Taguri:
caracal,
ancheta,
crima

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici