Ultimele două săptămâni de vară, fără apă caldă în Constanţa. Ce spun autorităţile

Ultimele două săptămâni de vară vor fi fără apă caldă în Constanţa, unde au loc lucrări pentru modernizarea reţelei de transport a agentului termic primar, anunţă, joi, Primăria Constanţa.

617 afișări
Imaginea articolului Ultimele două săptămâni de vară, fără apă caldă în Constanţa. Ce spun autorităţile

Ultimele două săptămâni de vară, fără apă caldă în Constanţa. Ce spun autorităţile

Primăria Constanţa a transmis că sistemul municipal de termoficare se află în faza de executare lucrări importante de investiţii pentru modernizarea reţelei de transport a agentului termic primar.

De asemenea, sunt în lucru proiecte atât pentru realizarea unei noi surse de producere a energiei electrice şi termice, cât şi de modernizare a reţelei de distribuţie a agentului termic secundar.

„Având în vedere că în această perioadă, în scopul pregătirii sistemului de termoficare pentru sezonul rece, se impune executarea unor lucrări de întreţinere şi reparaţii a instalaţiilor de producere a energiei termice din CET Palas şi a celor de transport şi distribuţie aflate în administrarea Termoficare Constanţa SRL fiind totodată necesare opriri tehnologice solicitate de constructor pentru derularea programului de investiţii de modernizare a reţelei de transport a agentului termic primar, vă informăm că în perioada 16.08.2022-31.08.2022 va fi oprită furnizarea apei calde de consum în municipiul Constanţa”, potrivit sursei citate.

Primăria Constanţa transmite că lucrările sunt necesare pentru a asigura constănţenilor confortul termic dorit, la un preţ accesibil şi cu un impact minim asupra mediului.

„Pentru că toate aceste lucrări necesare creează şi un disconfort generat de lipsa apei calde în perioada indicată, ne cerem scuze constănţenilor afectaţi şi vă asigurăm că toate părţile menţionate mai sus sunt implicate în găsirea celor mai eficiente soluţii pentru îmbunătăţirea serviciului de furnizare a energiei termice către constănţeni”, mai spun reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici