Ultimul mesaj primit de Navalnîi de la soţia Iulia

De Ziua Îndrăgostiţilor, ea i-a scris: „Dragule, cu tine totul este ca într-un cântec”.

2379 afișări
Imaginea articolului Ultimul mesaj primit de Navalnîi de la soţia Iulia

Iulia Navalnaia, soţia lui Alexei Navalnîi

Ultimul mesaj al soţiei Iulia către Alexei Navalnîi a fost scris pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor.

„Dragă, la tine totul este ca într-un cântec: între noi sunt oraşe, lumini de decolare în aeroport, furtuni de zăpadă albastră şi mii de kilometri. Dar simt că eşti aproape în fiecare secundă şi te iubesc din ce în ce mai mult”.

Minus 24 de grade Celsius: aceasta este temperatura de astăzi în Kharp, oraşul rusesc de deasupra Cercului Polar unde era întemniţat Alexei Navalnîi, în vârstă de 47 de ani, opozantul lui Putin, care a murit în colonia penală siberiană Ik-3 din districtul autonom Yamalo-Nenets în condiţii încă neclarificate.

Satul rusesc este acoperit de zăpadă. Acolo, temperatura este sub zero timp de 8 luni pe an, cu vârfuri de până la -31 de grade Celsius.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici