Un adolescent a murit şi altul a fost rănit după ce maşina condusă de primul s-a izbit de un copac

Un adolescent de 15 ani a murit, iar un altul a fost rănit grav într-un accident produs, vineri, pe DN 22, în apropierea localităţii buzoiene Boldu, după ce maşina condusă de primul băiat a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac, transmite corespondentul MEDIAFAX.

279 afișări
Imaginea articolului Un adolescent a murit şi altul a fost rănit după ce maşina condusă de primul s-a izbit de un copac

Un adolescent a murit şi altul a fost rănit după ce maşina condusă de primul s-a izbit de un copac (Imagine: Octav Ganea /Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Buzău, accidentul a avut loc pe DN 22, în afara localităţii Boldu, iar din primele informaţii rezultă că un adolescent de 15 ani, care se afla la volanul unui autoturism BMW, a scăpat maşina de sub control, aceasta ieşind de pe şosea şi izbindu-se de un copac.

Doiniţa Mihalache de la Biroul de Relaţii cu Presa al Poliţiei Judeţene Buzău a declarat că, în urma accidentului, cel aflat la volan a murit, iar pasagerul din dreapta sa a fost rănit.

Băiatul de la volan a rămas încarcerat între fiarele maşinii, pentru scoaterea lui fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău.

Prietenul său, care, potrivit primelor informaţii, are tot 15 ani, a fost grav rănit, fiind transportat de urgenţă la spital.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, maşina implicată în accident i-ar aparţine unchiului celui care se afla la volan, însă nu se ştie deocamdată dacă el i-a încredinţat autoturismul adolescentului sau dacă băiatul a luat maşina şi a plecat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici