Un adolescent de 14 ani s-a înecat în râul Olt

Un adolescent de 14 ani s-a înecat în râul Olt, în zona barajului de acumulare de la Cornetu, unde mersese cu mai mulţi copii să facă o baie, trupul nensufleţit al acestuia fiind găsit, joi, de către scafandri.

199 afișări
Imaginea articolului Un adolescent de 14 ani s-a înecat în râul Olt

Un adolescent de 14 ani s-a înecat în râul Olt (Imagine: Adi Piclisan/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, miercuri, adolescentul, care este din satul Balota, comuna Racoviţa, a mers împreună cu mai mulţi copii pe râul Olt, în zona barajului de acumulare de la Cornetu. La un moment dat, băiatul a fost luat de curenţi, nemaiputând să iasă la suprafaţă.

La faţa locului a mers un echipaj de pompieri, copilul fiind căutat până la lăsarea întunericului, fără rezultat însă.

Căutările au fost reluate joi dimineaţă, la operaţiune participând şi trei scafandri, iar trupul neînsufleţit al adolescentului a fost găsit la o adâncime de aproximativ patru metri.

"Trupul tânărului a fost găsit la o adâncime de aproximativ patru metri, în imediata apropiere a locului în care băiatul se scăldase alături de colegi de şcoală. Trupul neînsufleţit a fost scos la suprafaţă şi a fost preluat de anchetatori", se precizează într-un comunicat transmis, joi, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici