Un adolescent fără permis a provocat un accident rutier chiar lângă sediului Poliţiei Rutiere Craiova

Un adolescent de 17 ani, aflat la volan, a pierdut, sâmbătă după-amiază, controlul direcţiei şi a lovit alte trei maşini parcate în apropierea sediului Poliţiei Rutiere Craiova. În urma impactului, o fată de 15 ani, pasageră în maşină, a fos rănită.

777 afișări
Imaginea articolului Un adolescent fără permis a provocat un accident rutier chiar lângă sediului Poliţiei Rutiere Craiova

Un adolescent fără permis a provocat un accident rutier chiar lângă Poliţia Rutieră Craiova

Potrivit Poliţiei Dolj, adolescentul nu avea permis de conducere. El a pierdut controlul volanului şi a lovit alte trei maşini parcate.

„Un tânăr de 17 ani, din Craiova, conducea un autoturism pe Câmpia Islaz, a pierdut controlul volanului şi a lovit trei autoturisme parcate. În urma evenimentului rutier, o tânără de 15 ani, din Craiova, pasageră în autoturism, a avut nevoie de îngrijiri medicale", a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Potrivit ISU Dolj, victima a fost transportată la spital în stare stabilă şi conştientă.

Politiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis şi vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
permis,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici