Un agent de securitate a fost prins în timp ce vindea droguri, într-un club din Miercurea Ciuc

  • Un agent de securitate de la un club din Miercurea Ciuc este acuzat de trafic de droguri.
  • Procurorii l-au prins în flagrant şi, ulterior, l-au arestat preventiv.
505 afișări
Imaginea articolului Un agent de securitate a fost prins în timp ce vindea droguri, într-un club din Miercurea Ciuc

Un agent de securitate a fost prins în timp ce vindea droguri, într-un club din Miercurea Ciuc

Sâmbătă, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Harghita, au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 44 de ani din judetul Harghita, agent de securitate la un club din oraşul Miercurea Ciuc, pentru săvârşirea infracţiunilor de „trafic de droguri de risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie”.

Tot sâmbătă, la solicitarea procurorului, Tribunalul Harghita a dispus arestarea preventivă a acestuia pe timp de 30 de zile.

Bărbatul a fost prins în flagrant vineri seara şi ulterior, în timpul percheziţiilor, au fost descoperite mai multe substanţe.

„În zona discotecii (clubului) AMI, au procedat la prinderea în flagrant a numitului D.T. în timp ce comercializa unui consumator un plic conţinând circa 1 gram de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Cu ocazia percheziţionării autoturismului suspectului au mai fost descoperite şi ridicate alte 4 plicuri conţinând acelaşi tip de substanţe, deţinute în vederea comercializării”, au anunţat reprezentanţii IPJ Harghita.

Percheziţii au avut loc şi la domiciliul bărbatului.

„În continuarea s-a procedat la efectuarea percheziţiei domiciliare a imobilului unde locuieşte suspectul fiind descoperită şi ridicată cantitatea de aproximativ 40 de grame muguri de Cannabis şi un minicântar electronic. Ca urmare a unei alte percheziţii domiciliare efectuate la data de 10.07.2021 în aceeaşi cauză, a fost găsită o altă cantitate de cannabis, deţinută în vederea consumului propriu”, au mai anunţat poliţiştii.

Cercetările continuă, iar anchetatorii au probe potrivit cărora agentul de securitate ar fi comercializat în toată zona Miercurea Ciuc droguri de risc (cannabis) şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici