Un alt demnitar PSD, „victimă” în trecut a protestatarilor #rezist, reacţionează: Este inadmisibil. Vom analiza ca să vedem dacă legile sunt prea uşoare

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, pentru MEDIAFAX, în legătură cu protestarul care l-a apostrofat şi urmărit în trafic, duminică, pe Eugen Nicolicea că aceste ieşiri sunt la limita legii şi este inadmisibil „modul în care se jigneşte”.

942 afișări
Imaginea articolului Un alt demnitar PSD, „victimă” în trecut a protestatarilor #rezist, reacţionează: Este inadmisibil. Vom analiza ca să vedem dacă legile sunt prea uşoare

Un alt demnitar PSD, „victimă” în trecut a protestatatrilor #rezist, reacţionează: Este inadmisibil. Vom analiza ca să vedem dacă legile sunt prea uşoare

„E un comportament normal? Dacă cineva are ceva de spus, eu zic să spună potrivit normelor legale. Vom analiza ca să vedem dacă legile sunt prea uşoare, în ideea că îţi dă posibilitatea să ai un comportament anormal, pentru că până la urmă cine are ceva de spus se poate comporta totuşi civizilat şi fără astfel de ieşiri. Dacă cineva are ceva de comentat vis a vis de o atitudine politică a unui politician, are ocazia, atunci când sunt alegeri, să aibă o altă opţiune. Sau se poate, dacă consideră că a încălcat o lege respectivul, atunci se poate adresa organelor, dar modul în care se jigneşte şi s-a depăşit o anumită barieră cred că este inadmisibil”, a afirmat Florin Iordache, duminică pentru MEDIAFAX.

Social-democratul a adăugat că este nemulţumit „de ieşirile acestea la limita legii”.

”Până la urmă să vii să şicanezi un om pentru că are o altă atitudine sau o altă părere? Pot să înţeleg că cineva are o altă opinie, dar nu pot să înţeleg că depăşeşte un cadru civilizat şi normal”, a completat Iordache.

Protestatarul Marian Ceauşescu l-a abordat, duminică, pe deputatul PSD Eugen Nicolicea în faţa unui imobil în Bucureşti, în timp ce parlamentarul urca în maşină, după cum se vede în transmisia video de pe pagina de Facebook a protestatarului. Ulterior, acesta l-a urmărit în trafic pe social-democrat.

Nicolicea nu este primul oficial urmărit de către protestatarii #rezist. Anul trecut, preşedintele CCR Valer Dorneanu a fost urmărit şi apostrofat până în faţa blocului de protestatarii Cristian Dide şi Marian Ceauşescu. Ulterior, Mălin Bot şi alţi protestatari au mers acasă la Florin Iordache, unde i-au lipit afişe pe garaj.

În legătură cu protestatarii care au vandalizat, în noiembrie 2018, poarta garajului lui Florin Iordache, deputatul PSD a precizat, duminică pentru MEDIAFAX, că avocatul său a depus, în luna decembrie, o plângere penală la Parchetul General care îşi urmează cursul legal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici