Un alt ostatic Hamas a fost declarat mort. Este vorba despre un DJ în vârstă de 21 de ani

Jonathan Samerano, DJ-ul luat ostatic de Hamas, a murit: "Voia doar să facă muzică, să fie fericit şi să călătorească”. Anunţul morţii băiatului din Tel Aviv a fost dat de autorităţile israeliene.

514 afișări
Imaginea articolului Un alt ostatic Hamas a fost declarat mort. Este vorba despre un DJ în vârstă de 21 de ani

Un alt ostatic Hamas a fost declarat mort. Este vorba despre un DJ în vârstă de 21 de ani

Jonathan Samerano, DJ-ul în vârstă de 21 de ani, răpit de Hamas pe 7 octombrie, a murit.

Băiatul cânta la o petrecere rave lângă Re'im când a fost mai întâi rănit şi apoi răpit. El încerca să se salveze şi se afla în kibutzul Be'eri după ce teroriştii au atacat festivalul Nova, pe 7 octombrie.

Forţele de Apărare Israeliene (IDF) au informat familia lui Jonathan Samerano despre moartea acestuia, scrie i24news. Conform autorităţilor israeliene, Jonathan Samerano lasă în urma sa doi părinţi, Kobi şi Ayelet, şi un frate, Yair.

Samerano, în vârstă de 21 de ani, locuia la Tel Aviv şi era DJ.

"Jonathan era un copil magic, înconjurat de prieteni, un DJ care voia doar să facă muzică, să crească, să fie fericit şi să călătorească. Avea multe vise", au declarat membrii familiei sale, potrivit Times of Israel.

Atacul de la festivalul de muzică s-a soldat cu 350 de morţi. Numeroşi participanţi la festival s-au numărat printre cei răpiţi pe 7 octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici