Un ATV a lovit un taxi şi un pieton pe o stradă din Sibiu. Victima a fost transportată la spital

  • Un ATV a lovit, sâmbătă după-amiază, un taximetru în oraşul Sibiu, care oprise să dea prioritate unui pieton
  • După ce a lovit taxiul, şoferul ATV-ului a izbit pietonul şi o maşină parcată.
  • Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului
1933 afișări
Imaginea articolului Un ATV a lovit un taxi şi un pieton pe o stradă din Sibiu. Victima a fost transportată la spital

Accident cu un ATV şi un taxi în Sibiu: Un pieton a ajuns la spital

Un ATV a lovit, sâmbătă după-amiază, un taximetru în oraşul Sibiu, care oprise să dea prioritate unui pieton. După ce a lovit taxiul, şoferul ATV-ului a izbit pietonul şi o maşină parcată.

Poliţiştii din Sibiu spun că accidentul s-a produs în oraşul Sibiu, sâmbătă după-amiază.

Şoferul de 27 de ani al unui ATV a lovit un taxi din cauză că nu a păstrat distanţa regulamentară. Taxiul condus de un bărbat de 50 de ani oprise pentru a da prioritate unui pieton.

După ce a lovit taximetrul, şoferul de ATV a intrat în pietonul şi într-o altă maşină, parcată.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu au anunţat că au dat îngrijiri medicale pietonului, un bărbat de 62 de ani, iar apoi l-au dus la spital. Bărbatul avea mai multe răni cranio-faciale şi dureri lombare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici