Un autocar a căzut în şanţul de pe marginea DN5. Şoferul şi pasagerii au rămas blocaţi în interior

Un autocar, în care se aflau şapte persoane, a căzut luni seara în şanţul de pe marginea DN5. Şoferul şi cei şase pasageri au fost blocaţi în interior, deoarece uşile de evacuare nu au mai putut fi folosite, fiind pe partea pe care acesta era răsturnat.

150 afișări
Imaginea articolului Un autocar a căzut în şanţul de pe marginea DN5. Şoferul şi pasagerii au rămas blocaţi în interior

„Un autocar, în care se aflau şapte persoane, a căzut în şanţul de pe marginea DN5, în zona localităţii Uzunu. Evenimentul s-a produs, în această seară (luni seară - n.r.), pe sensul de mers către Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni şi Detaşamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, două ambulanţe SAJ şi echipaje de Poliţie. Aceştia au găsit autocarul răsturnat pe partea dreaptă”, anunţă ISU Giurgiu.

Potrivit pompierilor, şoferul şi cei şase pasageri au fost blocaţi în interior, deoarece uşile de evacuare nu au mai putut fi folosite, fiind pe partea pe care acesta era răsturnat.

Şoferul, un bărbat în vârstă de 62 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ şi transportat la spital.

Celelalte persoane implicate nu au fost rănite.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici