Un autocar cu 15 călători a ajuns în şanţ, după ce a traversat o porţiune de drum inundat în Constanţa - FOTO

Un autocar cu 15 călători, care făcea curse regulate în judeţul Constanţa, a ajuns, joi dimineaţă, într-un şanţ de pe marginea unui drum judeţean, după ce a traversat o porţiune de şosea care era inundată, fără a exista persoane rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2565 afișări
Imaginea articolului Un autocar cu 15 călători a ajuns în şanţ, după ce a traversat o porţiune de drum inundat în Constanţa - FOTO

Un autocar cu 15 călători a ajuns în şanţ, după ce a traversat o porţiune de drum inundat în Constanţa

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, accidentul s-a produs, în jurul orei 5.30, pe DJ 226, în zona comunei Istria, fiind anunţat de către şoferul autocarului, care a sunat la 112.

Acolo au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie şi ambulanţe SMURD, dar cadrele medicale au constatat că niciunul dintre pasageri nu a fost rănit, aceştia ieşind singuri din autocar.

Reprezentanţii Serviciului Rutier Constanţa spun că nu au fost solicitaţi să intervină la accident, dar, din primele informaţii, reiese că acesta s-a produs după ce autocarul a traversat o porţiune de şosea cu apă, iar în urma acvaplanării şoferul a pierdut contrulul volanului, maşina oprindu-se cu roţile din faţă într-un şanţ de pe marginea drumului, plin cu apă.

În zonă au ajuns şi reprezentanţi ai Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, care, cu un utilaj, au readus autocarul pe carosabil.

Cei 15 călători au fost ajutaţi să ajungă acasă cu maşini ale Primăriei Istria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici