Un autoturism a intrat într-un magazin, iar un altul într-o clădire de birouri, la Ploieşti

Două accidente spectaculoase s-au produs, vineri, pe două străzi din Ploieşti, unde un autoturism a intrat într-un magazin pe strada Ghe. Gr. Cantacuzino, iar un alt autoturism a părăsit carosabilul, s-a izbit de o maşină parcată, după care a fost proiectat într-o clădire de birouri.

321 afișări
Imaginea articolului Un autoturism a intrat într-un magazin, iar un altul într-o clădire de birouri, la Ploieşti

Un autoturism a intrat într-un magazin, iar un altul într-o clădire de birouri, la Ploieşti (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Radu Dan, în noaptea de joi spre vineri, la ora 1:00, şoferul unui autoturism Dacia care circula cu viteză pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino a pierdut controlul asupra maşinii, autovehiculul derapând şi intrând într-un magazin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform sursei citate, şoferul a fost supus testului de alcoolemie care a arătat că acesta nu consumase alcool.

În urma accidentului nu au fost victime, însă pagubele materiale sunt însemnate, atât autoturismul, cât şi magazinul care produce şi vinde ştampile şi cărţi de vizită fiind avariate.

Un accident similar s-a petrecut, vineri dimineaţă, în jurul orei 8:00, pe strada Maramureş, din Ploieşti, o stradă cu sens unic din zona centrală a oraşului. Tot din cauza vitezei, şoferul unui autoturism Opel a pierdut controlul asupra maşinii, s-a izbit de un autoturism parcat pe marginea drumului, fiind apoi proiectat într-o clădire de birouri, în care funcţionează mai multe firme, printre care unele posturi de radio şi televiziune locale.

Şi în acest caz poliţiştii au constatat că şoferul nu consumase alcool înainte de a urca şa volan. În urma accidentului nu au fost victime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici