Un autovehicul a căzut într-o prăpastie pe Transfăgărăşan. Şoferul a reuşit să sară din maşină

Un autovehicul de transport marfă a căzut, sâmbătă, într-o prăpastie pe DN 7 C Transfăgărăşan, în judeţul Argeş, iar şoferul a reuşit să sară din maşină, fiind rănit uşor.

428 afișări
Imaginea articolului Un autovehicul a căzut într-o prăpastie pe Transfăgărăşan. Şoferul a reuşit să sară din maşină

Argeş: Un autovehicul a căzut într-o prăpastie pe Transfăgărăşan, şoferul reuşind să sară din maşină

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, primele date arată că şoferului, un bărbat de 44 de ani, din Giurgiu, i s-a făcut rău.

"Din primele date şi din declaraţiile şoferului rezultă că acestuia i s-a făcut rău, a oprit autovehiculul, un Mercedes Sprinter, care, fiind neasigurat, s-a pus în mişcare şi a luat-o la vale. Ulterior, şoferul a încercat să oprească maşina, s-ar fi urcat în ea, dar, văzând că nu reuşeşte, a sărit, iar vehiculul a căzut în prăpastie", declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, agent principal Mădălina Bălănescu.

Ea a precizat că bărbatul, care este în stare de şoc, a fost rănit uşor.

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă SMURD şi un echipaj de descarcerare.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul în zona accidentului de desfăşoară normal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici