Un avion care transporta cinci germani a dispărut în Costa Rica

  • Mai multe echipe caută un avion care a dispărut în Costa Rica.
  • În aparatul de zbor se aflau cinci cetăţeni germani, potrivit Reuters.
932 afișări
Imaginea articolului Un avion care transporta cinci germani a dispărut în Costa Rica

Paza de coastă şi poliţia din Costa Rica caută sâmbătă un avion cu cinci cetăţeni germani la bord. Aparatul de zbor a pierdut contactul cu autorităţile de-a lungul coastei Caraibelor, a declarat un oficial.

Autorităţile din Costa Rica au primit vineri seară o alertă cu privire la dispariţia unui avion, închiriat pentru un zbor privat, care se îndrepta dinspre Mexic spre aeroportul Limon din Costa Rica, a explicat ministrul de Interne, Jorge Torres, într-o înregistrare video.

„Avionul a pierdut comunicarea cu turnul de control în apropiere de Barra de Parismina (la câteva minute de Limon) şi am activat imediat protocolul cu Garda de Coastă şi Serviciul de supraveghere aeriană", a declarat Torres.

Căutările continuă într-o zonă extinsă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici