Un avion Carpatair s-a întors de urgenţă pe aeroportul Timişoara(Video)

O aeronavă Carpatair care decolase, marţi dimineaţă, de la Timişoara, cu destinaţia Bergamo, şi în care se aflau 47 de pasageri, a revenit pe pista aeroportului la cincisprezece minute de la decolare, întrucât un senzor a indicat o defecţiune la unul dintre motoare.

13 afișări
Imaginea articolului Un avion Carpatair s-a întors de urgenţă pe aeroportul Timişoara(Video)

Un avion Carpatair s-a întors de urgenţă pe aeroportul Timişoara

Directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Dan Idolu, a declarat, marţi, că echipajul de la bordul aeronavei a sesizat o defecţiune la unul dintre motoare şi a decis să revină pe pista de la Timişoara.

"Avionul care trebuia să plece în această dimineaţă (marţi dimineaţa - n.r.) la ora 9.00 spre Bergamo a revenit la sol după aproximativ 15 minute de la decolare, după ce echipajul de la bordul aeronavei a anunţat turnul de control că unul dintre senzorii de la bord arată o defecţiune la unul dintre motoare. Procedurile impun ca în astfel de situaţii aeronava să fie adusă la sol. Nu este stare de alertă, pentru că astfel de situaţii au loc desatul de des", a spus Dan Idolu.

Directorul aeroportului a declarat că cei 47 de pasageri şi-au continuat călătoria cu un alt avion.

"Pentru a nu întârzia prea mult cursa spre Bergamo, aeronava care a revenit la sol a fost înlocuită cu o alta. O parte din călători aveau bilet pentru alte destinaţii, din Bergamo, şi exista riscul să întârzie şi să nu mai prindă aceste curse", a spus Dan Idolu.

Potrivit sursei citate, avionul care s-a întors din cursă este verificat, dar primele cercetări arată că defecţiunea tehnică a fost o alarmă falsă.

Video stirileprotv.ro

 

Citeşte:

Avion Carpatair implicat într-un incident înainte de aterizare (Galerie foto şi Video)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici