Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat lângă Sineşti, judeţul Iaşi

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat joi, lângă localitatea Sineşti, judeţul Iaşi. Cei doi ocupanţi ai avionului au reuşit să se autoevacueze.

911 afișări
Imaginea articolului Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat lângă Sineşti, judeţul Iaşi

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat lângă Sineşti, judeţul Iaşi

Autorităţile ieşene au intrat joi seară în alertă, după ce un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat lângă localitatea Sineşti, din cauza furtunii.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi, în jurul orei 18.30 a fost primit un apel la serviciul 112 prin care se anunţa că un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat lângă localitatea Sineşti.

În avion se aflau două persoane, un cetăţean neamţ, respectiv unul austriac.

Până la sosirea echipajelor medicale şi angajaţilor ISU, cei doi au reuşit să se autoevacueze.

"Doi bărbaţi, ocupanţi ai unui avion de mici dimensiuni care a aterizat forţat în localitatea Sineşti, au reuşit să se autoevacueze singuri. Starea lor este bună, ei refuzând transportul la spital", a declarat Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici