Un avion IAR 99 de la Baza aeriană de la Boboc a aterizat forţat. Nimeni nu a fost rănit

Un avion de tip IAR 99 cu dublă comandă de la Baza aeriană de la Boboc, din judeţul Buzău, a aterizat forţat, vineri după-amiază, la scurt timp de la decolare, potrivit primelor informaţii echipajul nefiind rănit, informează MApN.

472 afișări
Imaginea articolului Un avion IAR 99 de la Baza aeriană de la Boboc a aterizat forţat. Nimeni nu a fost rănit

Un avion IAR 99 de la Baza aeriană de la Boboc a aterizat forţat. Nimeni nu a fost rănit (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, o aeronavă IAR-99 cu dublă comandă, aparţinând Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene, a aterizat forţat, vineri, in jurul orei 11.30, în zona pistei de aterizare-decolare de la Boboc.

"Cei doi piloţi, care efectuau un zbor de antrenament, nu au acuzat probleme de sănătate dar, conform procedurilor standard, sunt evaluaţi medical", precizează MApN în comunicatul de presă.

Conform aceleiaşi surse, o comisie a Statului Major al Forţelor Aeriene se află la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici