Un avion militar american a aterizat de urgenţă la Constanţa

Un avion militar american Hercules C - 130, având la bord 32 de persoane, care a decolat din Bucureşti cu destinaţia Quatar, a aterizat de urgenţă, marţi, pe aeroportul "Mihail Kogălniceanu", din Constanţa, după ce piloţii au observat că iese fum de la bord.

60 afișări
Imaginea articolului Un avion militar american a aterizat de urgenţă la Constanţa

Un avion militar american a aterizat de urgenţă la Constanţa

Directorul aeroportului internaţional "Mihail Kogălniceanu", Cristian Păvălaşc, a declarat că persoanele aflate la bordul aeronavei nu au fost rănite şi că în acest caz a fost urmată procedura standard care se aplică în asemenea situaţii, aeroportul din Constanţa fiind cel mai apropiat de locul decolării, din momentul apariţiei problemei de la bord.

El a mai spus că aeronava a aterizat fără probleme, în condiţii de siguranţă, şi că nu ştie dacă persoanele respective vor pleca de pe aeroportul Kogălniceanu cu o altă aeronavă sau dacă va fi adusă o altă piesă care să o înlocuiască pe cea care ar fi defectă şi din cauza căreia s-ar fi declanşat fumul la bord.

La ora transmiterii acestei ştiri, persoanele aflate la bordul avionului militar sunt în judeţul Constanţa şi, în funcţie de evoluţia situaţiei, vor rămâne sau nu în zonă şi în cursul noţii de marţi spre miercuri, a mai spus Păvălaşc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici