Un avion Tarom a pierdut contactul cu turnul de control, dar a aterizat în siguranţă la Timişoara

Patru autospeciale de pompieri au fost chemate, luni după-amiază, pe Aeroportul din Timişoara, după ce turnul de control a pierdut comunicarea cu o aeronavă care venea de la Bucureşti şi care în cele din urmă a reuşit să aterizeze în condiţii de siguranţă pe aeroport.

108 afișări
Imaginea articolului Un avion Tarom a pierdut contactul cu turnul de control, dar a aterizat în siguranţă la Timişoara

Un avion Tarom a pierdut contactul cu turnul de control, dar a aterizat în siguranţă la Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit dispeceratului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Banat, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni după-amiază, pe Aeroportul din Timişoara, după ce turnul de control a pierdut legătura cu o aeronavă Tarom, care venea de la Bucureşti.

Reprezentanţii ISU au precizat că la aeroport au fost trimise patru autospeciale, însă până ca acestea să ajungă la faţa locului aeronava aterizase în condiţii de siguranţă.

Conform unor surse din cadrul Aeroportului Timişoara, incidentul a fost cauzat de o defecţiune a aparaturii de bord, piloţii reuşind remedierea acesteia înainte de a ateriza, iar avionul fiind pus pe sol în condiţii de siguranţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici