Un avion utilitar a aterizat de urgenţă pe un câmp din Prahova

Un avion utilitar de mici dimensiuni a aterizat de urgenţă, luni dimineaţă, pe un câmp din judeţul Prahova, primele informaţii furnizate de prefectul judeţului, Adrian Semcu, arătând că nu există victime.

432 afișări
Imaginea articolului Un avion utilitar a aterizat de urgenţă pe un câmp din Prahova

Un avion utilitar a aterizat de urgenţă pe un câmp din Prahova (Imagine: Gabriel Petrescu/Arhiva Mediafax Foto)

Avionul a aterizat de urgenţă între localităţile prahovene Valea Călugărească şi Bucov, a precizat prefectul de Prahova.

Potrivit acestuia, avionul este unul de mici dimensiuni, iar primele informaţii arată că nu există victime.

Primarul comunei Valea Călugărească, Vasilică Neacşu, a declarat că avionul a aterizat de urgenţă pe izlazul din satul Dârvari, foarte aproape de drumul judeţean 101 F, fără a exista victime.

Aparatul de zbor era folosit pentru erbicidare, a precizat primarul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici