Un băiat a murit după ce o placă din beton a căzut peste el, la Uricani

Un băiat în vârstă de 14 ani din Uricani, judeţul Hunedoata, a murit, sâmbătă, în drum spre spital, după ce o placă din beton, dintr-un bloc dezafectat, a căzut peste el.

73 afișări
Imaginea articolului Un băiat a murit după ce o placă din beton a căzut peste el, la Uricani

Un băiat a murit după ce o placă din beton a căzut peste el, la Uricani (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit comandantului Poliţiei oraşului Uricani, Dănuţ Mocanu, băiatul se juca, împreună cu un grup de prieteni, într-un bloc dezafectat din Uricani.

Mocanu a spus că la un moment dat o placă de beton din blocul dezafectat s-a desprins şi a căzut peste copil, strivindu-l.

Paramedicii chemaţi la faţa locului l-au resuscitat timp de mai multe minute pe copil, însă acesta a murit în drum spre Spitalul din Lupeni.

Potrivit sursei citate, Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Potrivit comandantului Poliţiei oraşului Uricani, imobilul din care s-a desprins placa de beton aparţine unei firme din Cluj.

"Încă din anul 2007, Primăria Uricani a vândut acest bloc şi încă unul unei firme din Cluj. În zonă nu există nicio plăcuţă care să indice că acest bloc este proprietate privată şi nimic care să indice că accesul este interzis", a precizat Mocanu

Mocanu a spus că în acest caz vor continua cercetările pentru a se stabili dacă cineva se face vinovat de accidentul în care copilul de 14 ani şi-a pierdut viaţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici