Un băiat de şapte ani a fugit de acasă, sătul de bătăile tatălui

Un băiat de şapte ani, din comuna Grigoreni, judeţul Bacău, este căutat de poliţişti de joi seară, de când copilul a fugit de acasă, sătul de bătăile tatălui său şi ale mamei vitrege, pe care oamenii din sat îi şi acuză că ar fi deosebit de violenţi cu micuţul.

49 afișări

Alexandru Varvaroi este în clasa I şi împlineşte pe 20 septembrie şapte ani. El locuieşte împreună cu tatăl natural şi concubina acestuia de un an de zile, de când mama sa, care trăia tot în concubinaj cu tatăl său, a plecat de acasă. Joi seară, în jurul orei 18.00, copilul a plecat de acasă desculţ, după ce tatăl l-a certat.

"I-am spus să facă lecţiile. Ne place să înveţe. Îl mai batem că pe orice copil că dacă nu îl educi, nu faci nimic din el. Cât l-a schimbat soţia pe celălalt copil, mai mic, Alexandru a ieşit în curte să se joace şi a plecat desculţ. L-am căutat în grădină şi peste tot, dar nu l-am găsit", a declarat corespondentului MEDIAFAX Dumitru Varvaroi, tatăl copilului.

Rudele copilului spun că acesta era bătut în repetate rânduri.

"L-am văzut ultima dată joi seară, pe la 18.00, prin sat, era desculţ. L-o fi bătut mama lui vitregă, că obişnuia să-l bată rău. L-am căutat peste tot, dar degeaba", a declarat Ionel Bortos, unchiul copilului.

Poliţiştii şi sătenii l-au căutat pe copil prin sat şi prin împrejurimile acestuia - grădini, câmpuri şi păduri. La căutări a participat şi mama naturală a lui Alexandru, care a refuzat să facă declaraţii.

"O echipă de căutare împreună cu 30 de săteni a plecat în căutarea copilului. Au căutat până la 3.00 dimineaţa şi vineri, de la 7.00 dimineaţă, am căutat peste tot, dar fără rezultat",a declarat subcomisarul Ionel Ichimoaie, de la Poliţia Moineşti.

Poliţistul a precizat că băieţelul are ochi căprui, are 1.10 m, păr şaten şi cicatrici la nas şi la sprânceana stângă.

Căutările vor fi sistate la căderea serii, urmând să fie reluate sâmbătă dimineaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici