Un băiat de zece ani s-a spânzurat pentru că dorea să fie fată

Un băiat britanic în vârstă de zece ani s-a spânzurat în camera surorii sale după ce i-a mărturisit mamei lui că vrea să fie fată.

19 afișări
Imaginea articolului Un băiat de zece ani s-a spânzurat pentru că dorea să fie fată

Un băiat de zece ani s-a spânzurat pentru că dorea să fie fată (Foto Daily Mail)

Lui Cameron McWilliams îi plăcea să poarte lenjerie intimă pentru fete şi, cu câteva zile înainte de a se sinucide, a întrebat-o pe mama sa dacă poate să se machieze. Aceasta i-a răspuns că atunci când va creşte mare va putea decide singur ce vrea să facă şi i-a interzis pentru moment să se machieze, relatează Daily Mail.

Femeia, mamă a cinci copii, a spus că băiat era un singuratic, nefericit pentru că vroia să fie fată şi că uneori purta lenjeria intimă a surorii sale. Ea a găsit corpul fiului său spânzurat în dormitorul surorii lui vitrege pe data de 4 februarie a acestui an.

Crezând că a adormit în timp ce se uita la televizor, mama lui a intrat în cameră pentru a vedea dacă totul este în regulă. L-a găsit pe Cameron spânzurat cu o curea neagră din piele. În ciuda încercărilor de resuscitare, copilul a murit la spital, o oră mai târziu.

"Stătea lângă geam, îmbrăcat într-o cămaşă de noapte. Capul îi atârna în jos şi mi-am dat seama că ceva grav se întâmplase şi am ţipat", a spus mama lui Cameron.

Ea a adăugat că băiatul a început să fie interesat de lenjerie de damă în urmă cu 18 luni. Ca o familie deschisă, părinţii lui i-au făcut pe plac şi i-au cumpărat ei înşişi lenjerie, pentru a o purta sub pijamale.

"Îl iubeam în ciuda a orice. Am avut discuţii cu el despre sexualitate, dar nu cred că l-au deranjat", a precizat mama băiatului.

Medicii şi poliţia cred că băiatul nu a vrut cu adevărat să se sinucidă, dar că a încercat un experiment care a ieşit diferit. Ei sunt de părere că băiatul a vrut să vadă cum este să te spânzuri, fără să-şi dea seama că durează mai puţin de un minut până când mori.

"Nu cred că a vrut să se sinucidă. În ziua în care a a murit era cât se poate de fericit", a declarat mama acestuia.

Femeia a mai spus că fiul ei era foarte interesat de recentele spânzurări ale unor adolescenţi din Bridgend, sudul Ţării Galilor. După ce urmărea ştirile, băiatul îi povestea mamei sale despre acestea.

"Nu ştiu ce a fost în mintea copilului. Tot ce ştiu este că era un băiat nefericit, că purta lenjeria intimă a surorii sale vitrege şi că era un motiv de îngrijorare pentru mama şi tatăl său vitreg", a spus anchetatorul acestui caz, Stanley Hooper.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici