Un bărbat a adus un bolid din Elveţia fără a plăti întreaga sumă. Poliţiştii i-au luat maşina

Un bărbat de 54 de ani, din Bocşa, a adus un bolid de lux din Elveţia, al cărui preţ estimat este de 25.000 de euro, dar nu a plătit întreaga sumă. Poliţiştii din Caraş-Severin i-au indisponibilizat autoturismul.

1520 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a adus un bolid din Elveţia fără a plăti întreaga sumă. Poliţiştii i-au luat maşina

Un bărbat a adus un bolid din Elveţia fără a plăti întreaga sumă. Poliţiştii i-au luat maşina

Poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin s-au sesizat din oficiu privind săvârşirea infracţiunii de tăinuire, fiind dispusă indisponibilizarea unui autoturism estimat la peste 25.000 de euro, căutat de autorităţile din Elveţia.

Din cercetări s-a stabilit că bolidul ar fi fost adus în ţară de un bărbat de 54 de ani, din Bocşa, după ce ar fi fost achiziţionat din Elveţia.

Individul nu a achitat însă întreaga contravaloare a acestuia.

Autoturismul a fost introdus în camera de corpuri delicte a inspectoratului, până la definitivarea procedurilor de restituire către autorităţile elveţiene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici