Un bărbat a agresat un broker de asigurări care ar fi refuzat să-l despăgubească

Un bărbat de 50 de ani din Bucureşti a fost reţinut după ce ar fi agresat un angajat al unei firme de asigurări după ce acesta i-ar fi spus că societatea nu îi poate acorda despăgubiri într-un dosar de daună. Magistraţii urmează să decidă dacă va fi arestat preventiv.

1420 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a agresat un broker de asigurări care ar fi refuzat să-l despăgubească

Un bărbat a agresat un broker de asigurări care ar fi refuzat să-l despăgubească

"Poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi prin sistemul 112 cu privire la faptul că un cetăţean l-a agresat fizic pe angajatul unei societăţi de asigurări din sectorul 1, în timp ce de faţă se aflau mai multe persoane, care de teamă nu au putut interveni. În urma altercaţiei, care a avut loc în incinta societăţii de asigurări, persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale", transmite Poliţia Capitalei printr-un comunicat de presă.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe bărbat şi l-au dus la audieri.

"Din datele şi probele administrate, a reieşit că bărbatul ar fi devenit reclacitrant în momentul în care persoana vătămată i-a fi spus că societatea de asigurări nu îi poate acorda despăgubiri într-un dosar de daună", se precizează în comunicat.

Acesta este acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici