Un bărbat a ascuns 80.000 de euro în şosete. Venea din Republica Moldova

Un bărbat cu cetăţenie română şi din Republica Moldova, în vârstă de 44 de ani, a încercat să intre în România cu 80.000 de euro ascunşi în şosete.

701 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a ascuns 80.000 de euro în şosete. Venea din Republica Moldova

Un bărbat a ascuns 80.000 de euro în şosete. Venea din Republicva Moldova

În noaptea de miercuri spre joi, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru a intra în ţară un bărbat cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 44 de ani, pasager într-un microbuz cu destinaţia Braşov.

La control s-a descoperit asupra bărbatului suma de 80.000 de euro, nedeclarată şi ascunsă în şosete, precum şi cantitatea de 70 de pachete de ţigări cu timbre de acciză R. Moldova, ascunse pe corp şi în şosete.

Valuta a fost reţinută pe o perioadă de 30 de zile pentru ca proprietarul banilor să poată face dovada proprietăţii acestora, precum şi a bunurilor accizabile descoperite şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei, informează Poliţia de Frontieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
valută,
şosete,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici