Un bărbat a fost găsit ÎMPUŞCAT în cap în Grădina Publică din Bârlad

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost găsit împuşcat în cap, marţi seară, în incinta Grădinii Publice din Bârlad, acesta fiind în comă şi urmând să fie transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Iaşi.

974 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost găsit ÎMPUŞCAT în cap în Grădina Publică din Bârlad

Un bărbat s-a ÎMPUŞCAT în cap în Grădina Publică din Bârlad (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, bărbatul a fost găsit în stare de inconştienţă, cu leziuni la cap, în incinta Grădinii Publice din Bârlad.

Incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de către un trecător.

Oamenii legii au stabilit că rănile bărbatului au fost provocate cu o armă neletală, respectiv un pistol cu bile din cauciuc, găsită lângă victimă.

"Bărbatul este posesor de permis de port armă neletală, document care a şi fost găsit asupra lui. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Bârlad, în comă de gradul II", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii iau în calcul varianta unei tentative de sinucidere, având în vedere condiţiile în care a fost găsit bărbatul.

Victima va fi transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici