Un bărbat a fost găsit mort în tunelul de metrou (Video)

Un bărbat din judeţul Gorj a fost găsit mort, marţi seară, pe şina de tren din tunelul dintre staţiile de metrou Piaţa Victoriei 2 şi Ştefan cel Mare, potrivit Poliţiei Capitalei.

259 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost găsit mort în tunelul de metrou (Video)

Un bărbat a fost găsit mort în tunelul de metrou

Serviciul de Poliţie Metrou a fost sesizat, marţi, la ora 22.21, că în tunelul dintre staţiile de metrou Piaţa Victoriei 2 şi Ştefan cel Mare se află o persoană decedată, se arată într-un comunicat de miercuri al Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Metrou au găsit, la aproximativ 250 de metri în tunel, pe firul doi, un bărbat decedat întins de-a lungul şinei. Din actul de identitate găsit asupra bărbatului s-a stabilit că acesta se numeşte Ştefan D. (45 de ani) şi avea domiciliul în judeţul Gorj.

Cadavrul a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii de la Serviciul Omoruri continuă cercetările în acest caz, precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici