Un bărbat a fost înjunghiat într-o comună din Dâmboviţa în urma unui conflict

Un bărbat a fost înjunghiat, vineri seara, la un târg de toamnă organizat cu ocaziei sărbătorii Sfintei Cuvioase Paraschiva, în comună Slobozia Moară din Dâmboviţa, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa.

1466 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost înjunghiat într-o comună din Dâmboviţa în urma unui conflict

Un bărbat a fost înjunghiat într-o comună din Dâmboviţa în urma unui conflict

Mai multe persoane care se aflau la târgul de toamnă organizat în comuna Slobozia Moară au intrat în conflict cu un bărbat care venise cu bicicleta la târg. În urma unor discuţii în contradictoriu, unul dintre bărbaţi a fost lovit de biciclist iar un altul a fost înjunghiat, după care agresorul a fugit, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali ai Jandarmeriei Dâmboviţa.

Potrivit sursei citate, jandarmii care se aflau în patrulare l-au observat pe bărbatul rănit, anunţând imediat medicii. Victima, înjunghiată în zona abdominală, a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Târgovişte. Între timp, jandarmii l-au depistat şi pe agresor, care în primă fază nu a recunoscut faptele. Identitatea acestuia a fost confirmată de persoanele care au văzut ce s-a întâmplat, acesta fiind dus la audieri la sediul Poliţiei Răcari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici