Un bărbat a fost rănit cu un spray de către o femeie în Piaţa Dorobanţi. Agresoarea este o fostă cântăreaţă - FOTO

Femeia care a rănit un şofer, joi, în Piaţa Dorobanţi din Bucureşti, după o altercaţie în trafic, a folosit un spray lacrimogen care i-a provocat bărbatului arsuri şi o hemoragie nazală, soţia acestuia crezând, în primă instanţă, că agresoarea a folosit un pistol.

14891 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost rănit cu un spray de către o femeie în Piaţa Dorobanţi. Agresoarea este o fostă cântăreaţă - FOTO

Poliţişti fac cercetări la faţa locului unde o femeie a agresat un bărbat, în Piaţa Dorobanţi (Imagine: Mihai Dăscălescu/Mediafax Foto)

UPDATE: Agresoarea, fostă cântăreaţă în grupul TNT

Femeia care a rănit un şofer, joi, în Piaţa Dorobanţi din Bucureşti, după o altercaţie în trafic, se numeşte, potrivit unor surse din Poliţie, Alexandra-Aiana Constantin, fostă cântăreaţă, cunoscută la începutul anilor 2000 din grupul pop TNT.

Alexandra-Aiana Constantin (28 de ani) avea numele de scenă Tisha, iar după abandonarea carierei muzicale a urmat Facultatea de Limbi Străine, devenind traducător-interpret autorizat de limba engleză, după cum relata, în martie, mtv.ro.

Oficiali din Poliţia Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, că incidentul s-a produs după ce femeia şi bărbatul s-au şicanat în trafic.

Şoferul ar fi coborât geamul maşinii sale şi i-ar fi adresat femeii cuvinte ofensatoare, aceasta reacţionând cu un spray lacrimogen cu două rezervoare, au mai spus sursele citate.

Substanţa pulverizată din spray i-a cauzat bărbatului o hemoragie nazală şi arsuri pe faţă, context în care soţia acestuia, aflată în maşină cu el, fiind convinsă iniţial că agresoarea a folosit un pistol, potrivit aceloraşi surse.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au mai spus că agresoarea, audiată în prezent la Secţia 1, este cercetată pentru port ilegal de armă albă, loviri şi alte violenţe, dar şi conducere fără permis, ea neavând dreptul să se afle volan.

Femeia are 21 de ani şi a fost găsită de poliţişti, după incident, acasă.

Incidentul din Piaţa Dorobanţi a avut loc în urma unui conflict în trafic, soţia victimei sunând la 112 pentru a cere ajutor, au declarat anterior, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

Potrivit surselor citate, o femeie sunat la 112 şi a spus că soţul ei, care se afla la volan, a fost împuşcat de o femeie, în urma unui conflict în trafic.

Femeia a fugit de la faţa locului, în Capitală fiind instituite filtre pentru prinderea acestea, au precizat sursele citate.

Potrivit lui Adrian Marin, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, echipajul de prim ajutor care a ajuns la faţa locului a constatat că este vorba de un bărbat de aproximativ 35 de ani, care prezenta o plagă împuşcată.

Bărbatul era conştient şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a precizat Marin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici