Un bărbat a fost rănit într-o explozie urmată de incendiu, în Brăila

O explozie urmată de un incendiu s-a produs, marţi dimineaţă, într-o casă din municipiul Brăila, din cauza unei acumulări de gaze la o sobă din locuinţă, în urma deflagraţiei un bărbat fiind rănit.

172 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost rănit într-o explozie urmată de incendiu, în Brăila

Un bărbat a fost rănit într-o explozie urmată de incendiu, în Brăila (Imagine: Cristi Cimpoes / Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, Ştefan Stoian, pompierii au fost solicitaţi, marţi dimineaţă, în jurul orei 5.30, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs într-o casă din municipiul Brăila.

"În timpul intervenţiei am constatat că incendiul a fost provocat de o explozie produsă la o sobă din locuinţă alimentată cu gaz. În urma exploziei, provocate de o acumulare de gaze, un bărbat de 46 de ani care locuia în casa respectivă a suferit arsuri pe membre, dar este în afara oricărui pericol, el fiind transportat la Spitalul Judeţean din Brăila", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila.

El a precizat că în urma exploziei urmate de incendiu au fost distruse bunurile dintr-o cameră, plafoanele imobilului şi, parţial, acoperişul casei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici