Un bărbat a fost ridicat de jandarmi, în Piaţa Victoriei, după ce a fost indicat de ceilalţi protestatari ca fiind suspect

Un bărbat de aproximativ 35 de ani, prezent la mitingul de duminică din Piaţa Victoriei, a fost ridicat de jandarmi după ce unii protestatari l-au indicat ca manifestând un comportament suspect, informează Jandarmeria Capitalei.

4400 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost ridicat de jandarmi, în Piaţa Victoriei, după ce a fost indicat de ceilalţi protestatari ca fiind suspect

Un bărbat a fost ridicat de jandarmi, în Piaţa Victoriei, după ce a fost indicat de ceilalţi protestatari ca fiind suspect

Jandarmii au ridicat un bărbat în vârstă de 35 de ani, de la mitingul din Piaţa Victoriei, după ce mai mulţi protestatari l-au indicat pe acesta ca având un comportament suspect. El a fost scos din mulţime şi urmează a fi condus la secţia de poliţie pentru a fi legitimat şi sancţionat, dacă va fi cazul, precizează Jandarmeria Capitalei.

Mii de oameni se află, potrivit organizatorilor, în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru a cere demisia Guvernului.

„Vreau o ţară ca afară”, „No corruption”, „Vrem respect şi oameni buni, nu corupţie si minciuni” sunt doar câteva dintre mesajele de pe pancartele manifestanţilor.

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul a fost restricţionat pe bulevardul Lascăr Catargiu. De asemenea, traficul a fost oprit şi pe Şoseaua Kiseleff către Piaţa Victoriei, de la intersecţia cu strada Ion Mincu şi pe bulevardul Aviatorilor, de la intersecţia cu strada Ion Mincu. Sursa citată mai precizează că a fost restricţionată circulaţia şi pe strada Buzeşti către Piaţa Victoriei, dar şi pe strada Paris.

Câteva zeci de mii de oameni au protestat, vineri şi sâmbătă în faţa Guvernului, pentru a-şi exprima nemulţumirile. În urma mitingului de vineri, peste 400 de persoane, între care şi jandarmi, au fost rănite, însă manifestarea de sâmbătă s-a desfăşurat fără incidente.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici