Un bărbat a murit carbonizat într-un incendiu puternic la o garsonieră din Harghita

Un bărbat de 73 de ani a murit carbonizat, vineri, în urma unui incendiu izbucnit în garsoniera în care locuia, din localitatea harghiteană Sânsimion, după ce ar fi adormit cu ţigara în mână, transmite corespondentul MEDIAFAX.

118 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit carbonizat într-un incendiu puternic la o garsonieră din Harghita

Un bărbat a murit carbonizat într-un incendiu puternic la o garsonieră din Harghita

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul a izbucnit în garsoniera unui bloc cu două etaje.

”Incendiul a fost anunţat la ora 15.21, la un bloc de locuinţe din Sânsimion, un bloc cu două etaje. Garsoniera este situată la ultimul etaj al blocului, după lichidarea incendiului a fost găsită persoana carbonizată. Au intervenit două echipaje, 11 subofiţeri, cu două autospeciale de la detaşamentul Miercurea Ciuc şi Serviciile Voluntare Sânsimion şi Sântimbru”, a spus Alina Ciobotariu.

Din primele cercetări, se pare că vârstnicul ar fi adormit cu ţigara aprinsă în mână, care ar fi provocat ulterior focul.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost lichidat, iar o echipă de specialişti ai ISU cercetează în continuare cauzele izbucnirii lui.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici