Un bărbat a murit după ce a căzut printr-o gaură de pe un pod închis circulaţiei

Un bărbat din Prahova a murit după ce a căzut de la o înălţime de cinci metri, printr-o gaură de pe un pod închis circulaţiei din Băneşti, trupul acestuia fiind găsit sâmbătă. Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

294 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit după ce a căzut printr-o gaură de pe un pod închis circulaţiei

Un bărbat a murit după ce a căzut printr-o gaură de pe un pod închis circulaţiei

Potrivit IPJ Prahova, poliţiştii au fost anunţaţi sâmbătă că pe raza localităţii Băneşti, sub un pod închis circulaţiei, se află un bărbat decedat.

„Din primele verificări, se pare că acesta ar fi căzut printr-o gaură din podul dintre Câmpina şi Băneşti, care este închis circulaţiei. Bărbatul în vârstă de 49 de ani este din localitatea Băneşti şi avea bunuri personale asupra sa”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Prahova.

Conform acestora, în acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate.

La rândul lor, reprezentanţii Ambulanţei Prahova au transmis că bărbatul a căzut de la aproximativ cinci metri şi a suferit un traumatism cranian grav.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bărbat,
mort,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici